recenze

Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot!

Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot!

Hodně netradiční hrdina Max a jeho zbraň Axe se vydávají do světa přetékajícího nepřáteli, aby z nich vyrubali co nejvíce zlata. Pokud se k nim přidáte, užijete si spoustu zábavy!
Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot! (mmch. opravdu dlouhý název, že?) se ovládá tažením po displeji telefonu nebo tabletu, čímž ukazujete směr letu Maxovy sekery. Vedle nepřátel, kterých je čím dál více, se s ní během hry doporučuje kosit i přilehlé předměty, díky nimž se dostanete k většímu množství peněz nebo k bonusům, díky nimž dostanete příležitost uběhnout ve světě zase o krok dál.
Co se týče samotného Maxova pohybu, ten je zcela automatický, takže se soustředíte čistě jenom na zabíjení zloduchů. Mezi jednotlivými hrami pak za ukořistěné penízky nakupujete další značně netradiční vybavení (například kbelík namísto helmy), které vám propůjčuje více životů nebo silnější útok. A to je vlastně úplně všechno. To by mohlo znít trošku suše, ale můžete si být jistí, že tahle formule funguje více než dobře. Vyzkoušejte sami! Určitě nám dáte za pravdu!

Naleznete v App Store

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot! Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot! Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot! Max Axe - A Viking Barbarian's Quest for Epic Adventure and Insane Loot!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce