recenze

Speed Moto

Speed Moto

Sezóna motorek je v plném proudu. Ale ať už jste motocykloví nadšenci, nebo této zálibě neholdujete ze strachu, že byste se nechtěně mohli stát dárci orgánů, v těchto dnech se vám nabízí také skvělá alternativa tohoto sportu, závodní hra Speed Moto.
Na první pohled se může zdát, že jde pouze o nezdařilou konverzi nějaké motocyklové hry ze stařičkých herních automatů. Mnoho hráčů však rychle vytuší, že jde o skvělou pohodovku mající své nesporné kvality. V první řadě je to nenápadné, zato kvalitní grafické 3D zpracování, jež nabízí v podstatě velmi detailně propracované prostředí všech nabízených krajin, které jezdec bude v průběhu hry projíždět.

Zadruhé se zde povedlo skvěle skloubit rychlost a naprosto triviální ovládání. Stačí pouze jeden dotyk prstu pro akceleraci stroje a mírné naklonění telefonu do stran pro zatočení do požadovaného směru. A nakonec, ve hře Speed Moto naleznete i skvělý motivační systém, jenž sice nabízí jen několik málo serepetiček k otevření, ty však opravdu stojí za to. Speed Moto se sice nedá hrát dlouho, jelikož by člověk brzy zblbnul, ale na pár minut denně pobaví naprosto perfektně.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 04:06

1


galerie

Speed Moto Speed Moto Speed Moto

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce