recenze

Sled Mayhem Free

Sled Mayhem Free

Vyzkoušejte zběsilé závody na sněžném skútru, skákejte přes překážky, projíždějte úzkými jeskyněmi a hlavně dojeďte do cíle v co nejkratším čase.
Jednodušší grafické zpracování a celkový princip tato gameska dohání zábavností a rychlým tempem. V každém kole máte za úkol dostat se do cíle, což se vzhledem ke všem těm skokánkům, lopingům a jámám dělá mnohem obtížněji, než to na první pohled vypadá. Naštěstí jsou na trati rozmístěné checkpointy a ovládání lze také velmi dobře uzpůsobit vašim potřebám (místo nahýbání displeje lze zvolit virtuální tlačítka). Ve vzduchu můžete provádět různé triky, které snižují výsledný čas. Na druhou stranu vám jakýkoli náraz vteřinku přidá. Takže musíte jet nejen rychle, ale také dělat triky, a to všechno s rozumem, abyste získali pohár.
Jistou nevýhodou je, že musíte všechny levely v dané lokaci projet najednou. Pokud hru vypnete například na třetí trati, musíte jet znova od začátku. Když ale o tomto záporu víte, už vám nic nebrání užít si slušné arkádové závody na sněhu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

assaly

assaly | 13.01.17 v 16:20

sněžný skútr by se hodil

Laugher

Laugher | 18.06.15 v 02:03

Body za triky, wheelies a salta.


galerie

Sled Mayhem Free Sled Mayhem Free Sled Mayhem Free Sled Mayhem Free