recenze

Racers Vs Cops : Multiplayer

Racers Vs Cops : Multiplayer

Policie nebo pirát silnic? V této závodní hře si vyzkoušíte jízdu za obě strany. Šlápněte na plyn a zlikvidujte neposedné řidiče, nebo ujeďte policejním jednotkám.
Ať už si vyberete hraní za jakoukoli stranu, vždy vás čeká pořádně rychlá a výbušná jízda. Na výběr máte ze tří prostředí a také pohledů kamery. Pak už je to na vás. Prohánějte se po silnici v hustém provozu, kličkujte mezi auty a snažte se dojet co nejdále. Za získané peníze pak můžete vozidlo upgradovat nebo si koupit nové. Finance se vypočítávají za těsné průjezdy, rychlost a také eliminovaná auta. Pokud hrajete za piráta silnic, pak je likvidace policie trochu obtížnější, neboť při nárazu ztratíte i část vlastního zdraví.
Hra má velmi dobře vykalibrované ovládání, takže vám nic nebrání jet zběsile vpřed a kličkovat. Pokud připojíte váš účet, je možný i multiplayer. Hezká zábava na chvíle nudy.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

frod0pipin

frod0pipin | 24.01.15 v 13:46

pěkně provedené a realistické


galerie

Racers Vs Cops : Multiplayer Racers Vs Cops : Multiplayer Racers Vs Cops : Multiplayer Racers Vs Cops : Multiplayer Racers Vs Cops : Multiplayer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce