recenze

Offroad Legends 2

Offroad Legends 2

Otestujte řidičské schopnosti a šoférujte rozmanité automobily přes pěkně krkolomnou cestu. Překážky, skokánky a jízda na čas v kombinaci s perfektním grafickým zpracováním a možností tuningu.
Fyzikálně laděná závodní hra, ve které máte za úkol dojet z bodu A do budu B. Cestou musíte překonávat všelijaké nástrahy a také precizně řídit. Vaše auto totiž není nerozbitné a při gigantickém skákání je třeba co nejlépe dopadnout. Kromě toho musíte vše balancovat, dojde také na mise, kdy musíte dorazit nejen včas, ale také s nákladem. Za vaše výkony a dosažené časy získáváte hvězdy pro postup dál.
Auto sice můžete zničit, na druhou stranu není problém dojet do cíle bez předního kola :) Fyzikální model si rozhodně zaslouží pochvalu na jedničku. Dalším plusem je grafické zpracování a předevšm možnost vyladění vašeho vozu dle vašich představ. Můžete vyzkoušet nejrůznější možnosti bez nutnosti něco platit, vše se dá vrátit zpět. Kariérní režim je největším tahákem, ale můžete se pustit do jiných výzev.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Offroad Legends 2 Offroad Legends 2 Offroad Legends 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce