recenze

Nitro Nation BETA

Nitro Nation BETA

Rychlá auta už se řadí na startu a o vítězi rozhoduje každá vteřinka. Předveďte perfektní dragovou jízdu, shrábněte odměnu na tuning vašeho vozu a získejte reputaci toho nejlepšího řidiče pouličních závodů.
Vývojáři z Creative Mobile nejsou na poli Android her žádní nazdárci a svoje řemeslo v oblasti herních drag závodů s vytuněnými kárami už předvedli v nejednom kvalitním titulu. Další se na nás chystá, i když zatím jenom v open beta fázi. I když vývojáři upozorňují, že se hra na všech zařízeních nemusí chovat optimálně a toto není výsledné dílo, neodolali jsme a po zaslání aktivačního klíče jsme se vrhli do světa rychlých aut, peněz a tuningu.
Než se ale stanete alespoň průměrně uznávanou osobou na trati, musíte projet první sérii závodů (a pak další a připojíte se k některému z klanů), což je v podstatě hlavní náplň hry. Závody se skládají z rovinky, kterou musíte projet rychleji než protivník. To obnáší jednak dostatečně nabušené fáro, jednak perfektní řazení. Zvyšovat výkon je jedna věc, ale také ostatní atributy (snížení váhy, pneumatiky, výfuk a samozřejmě nitro) nelze zanedbat. Hodně se mi osvědčila redukce váhy. Za vítězství nejen postoupíte dále, ale za peníze je možný již několikrát zmiňovaný nákup a celkové ladění auťáku, včetně poklic, nálepek, skel apod.
Kromě hlavních módů je zde i trénink (proti slaboučkému soupeři budete rychleji šetřit potřebné peníze) a Head to head. V pozdější fázi dojde i na sázky, takže se snažte a perfektně řaďte.
Mohlo by se zdát, že hra založena „jenom“ na řazení rychlostí nemůže obstát. Opak je pravdou. Masivní tuning, parádní grafika a nutnost správného načasování a odemykání nových aut jsou skvělé motivační faktory na hodiny hraní. Oficiální spuštění je plánováno na prosinec, ale proč si to nevyzkoušet už nyní?

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Nitro Nation BETA Nitro Nation BETA Nitro Nation BETA Nitro Nation BETA Nitro Nation BETA Nitro Nation BETA

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce