recenze

Monster Trucks Unleashed

Monster Trucks Unleashed

Připravte se na krkolomnou jízdu v monster trucku, při které otestujete přesnou ruku a odhad při zdolávání rozmanitých překážek. Dokážete dojet až do cíle?

V každém levelu musíte projet trať plnou rozmanitých nástrah ve formě lopingů, skokánků nebo výbušnin. Všechny skoky musí být nejen dostatečně dlouhé, ale také je musíte přesně ustát. Naštěstí se vyskytují také checkpointy, ale to neznamená, že se nějaké to frustrující místo neobjeví. Hra je koncipována jako závod s časem, tak se snažte dorazit co nejrychleji, abyste získali plný počet hvězd.
Fyzikální model je velmi dobrý a rozhodně nemůžete šlápnout na plyn. Naopak je třeba korigovat postup, popojíždět a sem tam také zapřemýšlet a skok si dokonale načasovat. Samotná jízda je to hlavní, co táhne hru a udrží pozornost. Jinak je to trochu chudá zábava. Zdarma máte k dispozici pouze 2 vozy (ostatní jsou za peníze), přičemž jeden z nich je Santa na svých saních. Což je na hru s monster trucky poněkud málo... Nepotěší také herní energie, která brzdí váš postup dál a na vstup do dalších levelů budete muset čekat, až se doplní.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Laugher

Laugher | 17.06.15 v 00:37

Tuhle hru by si záhrál možná můj přítel.


galerie

Monster Trucks Unleashed Monster Trucks Unleashed Monster Trucks Unleashed