recenze

Death Racing: Moto

Death Racing: Moto

Ve velké rychlosti kličkujte mezi ostatními vozy, vyhýbejte se jejich pohybu, sbírejte mince na nákup lepších motorek a ještě plňte nejrůznější úkoly a achievementy. Tak toto v reálu rozhodně nezkoušejte.
V této závodní hře osedláte motorku s jedinou myšlenkou – řítit se vpřed extrémní rychlostí. Proč ne? Jen dávejte pozor na okolní provoz. Po silnici se potulují všelijaká auta a nikdy nevíte, kdy se rozhodnou přejet do jiného pruhu. Kromě toho, že se snažíte dojet co nejdál, máte k dispozici také určitý úkol, jako nasbírat daný počet mincí, jet na turbo určitou dobu, předjet daný počet aut apod. Odměnou vám jsou vždy peníze, které si budete šetřit na nové motorky s lepšími vlastnostmi.

Obecný koncept je dobrý a zní zábavně, ale přesto je tu několik chybek. Nejprve bych uvítal citlivější ovládání při nahýbání displeje, dále pak levnější motorky (opravdu budete dlouhou dobu šetřit) a nakonec nepochopitelný aspekt energie. Po každé jízdě přijdete o jeden dílek, který se doplňuje zhruba 20 minut. Chápal bych to, kdyby jednotlivé pokusy byly nějak stejnoměrně limitované, ale v případě, že můžete jet pět minut nebo klidně pět vteřin, než se vysekáte, mi to přijde jako dost limitující faktor.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Death Racing: Moto Death Racing: Moto Death Racing: Moto

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce