recenze

Crazy Taxi™ City Rush

Crazy Taxi™ City Rush

Zažijte ztřeštěné závody v této bláznivé závodní hře. Herní série Crazy Taxi neztratila přechodem na Android nic ze svého kouzla ani tempa.
V roli taxikáře máte za úkol dopravit vašeho pasažéra na určené místo v co nejkratším čase, respektive před vypršením časového limitu. A aby to bylo pořádné vzrůšo, budete nejen bojovat s časem, ale také kličkovat v hustém provozu, skákat, driftovat a sbírat mince. To vše ve vysokém tempu a rychlosti. Ovládání lze zjednodušit na pouhé přejíždění mezi pruhy a zrychlující boost, takže je vše velmi jednoduché a pohodlné. K dispozici máte samozřejmě různé mise s různou obtížností a kromě taxíku si zajezdíte i v tanku. Za splněné úkoly získáváte peníze na upgrade taxíku a speciální předměty na získání bonusových věciček. Celkové zisky navýšíte také nákupem bizarních doplňků. Nechybí ani různé achievementy, další postavy a lepší automobily.
Jedinou brzdou ve hře je herní energie ve formě benzínu, která je v hodně malém množství a po pár jízdách musíte čekat (nebo zaplatit reálnými penězi).

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

frod0pipin

frod0pipin | 20.01.15 v 15:41

super

kokosmen265

kokosmen265 | 19.01.15 v 06:56

to vypadá hezky

wozimba

wozimba | 17.01.15 v 14:08

crazy taxi jsem hrával kdysi na PC, takže určitě ji zkusím


galerie

Crazy Taxi™ City Rush Crazy Taxi™ City Rush Crazy Taxi™ City Rush Crazy Taxi™ City Rush Crazy Taxi™ City Rush Crazy Taxi™ City Rush

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce