recenze

Angry Birds Go!

Angry Birds Go!

Naštvaní ptáci tentokrát vyměnili praky za rychlá kola. 3D závodní hra ze světa Angry Birds, kterou doprovázela velká očekávání. Jak vše nakonec dopadlo?
Už vás nebaví létat vzduchem a ničit věže a zelená prasátka? Nejnovější titul od finských Rovio bere staré známé opeřence a prasata a usazuje je za volant ztřeštěných motokár. Zvolit si můžete i pohodlné ovládání.
Základní herní koncept přináší slušnou a hlavně svižnou závodní gamesu, ve které budete postupně ovládat škálu různých závodníků (každý má svou speciální schopnost) a snažit se vyhrát všechny závody v různých herních módech. Kromě klasického ježdění, časovky na vás čeká i sbírání ovoce a souboje s bossy, čímž právě získáte nový charakter pro závodění.
Tempo a parádní grafika vás vtáhnou do hry, stejně jako další challenge úkoly. Za to všechno získáváte peníze na upgrade vozu, abyste zvládli následující závod. Našlapaná gamesa, jen co je pravda. Jedinou brzdou je energie každé postavy, která se samovolně doplňuje, nebo si můžete zaplatit speciální měnou. Klasický aspekt freemium modelu, takže mi to ani moc nevadí. Navíc čím jste dále ve hře a máte více postav, tím toho také najezdíte více, protože každá z nich jede na svou vlastní energii. A odjet dvacet závodů po sobě to už si člověk dá pauzu rád.
Co se týče tratí, v rámci jedné kapitoly se mohou omrzet, na druhou stranu je třeba vyzdvihnout grafiku, audio a celkový zvukový doprovod. Hodnotíme-li hru jako závodní gamesu, která je zdarma, pak je to parádní kousek. Rovio šlo jinou cestou, ale ani tentokrát nešláplo vedle. Transakce sice ve hře jsou, ale pro hraní a postup dál nejsou potřeba.

(pozn. Omlouváme se za sníženou kvalitu obrázků, bez nápisu se nedaly udělat, ale ve hře pak samozřejmě nejsou.)

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

pavlinka | 10.11.14 v 16:17

prosim

pavlinka | 10.11.14 v 16:17

nejde to stahnout poraditemi prosim


galerie

Angry Birds Go! Angry Birds Go! Angry Birds Go!