recenze

World at Arms

World at Arms

Veliteli, čeká na vás jedna strategická prácička. Tak naverbujte vojsko, rozviňte všechny potřebné budovy, zajistěte si dostatečný příjem a pak s vojskem pěkně na bitevní pole. Budovatelská strategie slušných kvalit.
Tato strategie si může zadat s kdejakou webovkou podobného ražení. Máte k dispozici vojenskou základnu, která je tak nějak holá. Výstavbou budov pak získáte možnost produkovat vojsko, peníze a olej. Vojáků je několikero druhů, postupně si je odemykáte díky dosaženému levelu, a dokonce bude možná i jejich fúze do silnějších jednotek. To platí jak pro pěší, tak vzdušné bojové objekty. Na všechny tanky, letadla a vojáčky je radost pohledět v bojové kampani. USA je ve válce, a tak postupně absolvujete bitvy. V podstatě stačí jen vybrat správnou kombinaci jednotek, ale k té se musíte nejprve dopracovat s pomocí správné infrastruktury a dostatečné produkce na vaší základně. S tím souvisí olej, který spotřebováváte za tyto bitvy i za útoky na jiné soupeře ve hře. Postupně dostáváte nejrůznější questy, které vás navádějí, zocelují a rozvíjejí základní ambasádu. Nechybí rozšiřování území, dekorace zvyšující produkci a různé bonusy za každodenní hraní.
Zamrzely mě dvě věci. Tou první je jakýsi malý prostor pro vlastní hraní. Postavil jsem určitý objekt bez ohledu na questy, a když jsem pak dostal úkol totožný, musel jsem se do stavby pustit znova. To bere čas, peníze a… zdejší energii. Konstrukce budov je dána energií, která se spotřebovává a jaksi nedoplňuje. K postupu dále je tak potřeba čas od času stavět elektrárnu, což je jednak drahá záležitost a jednak trochu frustrující, protože energetické nároky jsou s postupem času větší, lepší budovy zamčené, a tak budete nuceni šetřit a čekat. Aspoň ta bojová složka je fajn a mezitím můžete množit vaše vojáky. Povedená strategie, která notně připomíná další profláknuté tituly, zmiňme třeba populární facebookové Empires & Allies. K základnímu souboru z Google Play pak ještě lze doinstalovat některé doplňky.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sub-Ze ro | 25.12.14 v 09:04

Pokud nejste hacker tak ani nestahujte! V životě sem neviděl hru tak prolezlou hekry a Game Loft s každou upravou jim ještě nahravá!


galerie

World at Arms World at Arms World at Arms World at Arms

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce