recenze

Toy Rush

Toy Rush

Parádní a návyková Tower Defense strategie. Na jednu stranu budete budovat vlastní území, na druhou se zase musíte snažit rozdrtit soupeře. Ve vašem inventáři naleznete spoustu rozmanitých hraček a bonusů.
Hračky to umí pořádně rozbalit, když je pošlete do boje. Používejte rozmanité karty, vymyslete strategii a oslavte vítězství. Ve hře máte za úkol projít nepřátelským územím a zničit všechny budovy protivníka v budovatelské části. Soupeři se rekrutují jak z řad AI, tak ostatních hráčů, které vám hra po zadání vyhledá.
Vaše útočná strategie je omezena časovým limitem, kartami v inventáři a množstvím, které můžete zahrát, takže projít „bojovou cestičkou“ není vůbec snadné. K dispozici máte různé typy jednotek o různé rychlosti, výdrži i síle a je na vás, které pošlete do boje.
Boj se realizuje formou „vyhazování“ karet. Z inventáře si vyberete bojové jednotky a ty se postupně dostávají do hry. Také lze použít různé bonusy, jako zmrazení nepřítele, rychlejší pohyb apod.
A jsme u odměn. Za vítězství získáváte jednak speciální karty, jednak zkušenosti, tikety a víčka.
Karty využijete v dalším boji a nové balíčky karet kupujete právě za tikety. Ty vám produkuje i vaše základna, takže na suchu dlouho nezůstanete. Červená víčka jsou speciální měnou, kterou získáte plněním úkolů a aplikací karet.
Propracovaná a zábavná TD gamesa, která nabízí rozmanité zážitky a vydrží na dlouhou dobu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

kokosmen265

kokosmen265 | 26.01.15 v 06:52

krásná strategie


galerie

Toy Rush Toy Rush Toy Rush Toy Rush Toy Rush Toy Rush

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce