recenze

The Oregon Trail: Settler

The Oregon Trail: Settler

Konečně jste našli to pravé místečko, kde založíte nové městečko. Stavte budovy, pěstujte potraviny a plňte haldy questů, které vám tato budovatelská strategie nabízí.


A je to tu zase. Máte další možnost vybudovat vlastní městečko. V rámci questů postavíte domečky pro vaše obyvatele, které vám dávají stálý příjem, a také budovy na crafting nových předmětů na další rozvoj. Za nasbírané zkušenosti odemykáte nové budovy a za peníze nakupujete nové objekty, které vám přidávají bonusy k produkci. Postupně budete i chytat ryby, střílet nezvané "návštěvníky" a pečovat o náladu obyvatel.
Fungování je podmíněno dostatkem potravin, které rovněž musíte pěstovat, a těžbou dřeva. Všechno počínání a doplňování zásob vás stojí herní energii, která se ale doplňuje solidním tempem.
Při připojení Facebook účtu můžete také navštěvovat městečka vašich přátel, a tak si celkově užijete propracovanou zábavu ve svém žánru.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler The Oregon Trail: Settler

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce