recenze

Tatoo Tycoon

Tatoo Tycoon

Tatoo Tycoon je strategická hra, která nabízí možnost nakouknout do zákulisí tetovacího studia a na vlastní kůži si vyzkoušet, co obnáší jeho provoz. Je jen na vás, jak se poperete se všemi nástrahami, které tento obor přináší, a zdali se dokážete probojovat až mezi tatérskou elitu.
Začínáte hezky od píky. Po klasickém výběru herní postavičky jste vhozeni do prostor svého prvního studia. Čeká na vás spousta práce. Nejdřív je nutné sehnat potřebné vybavení a vymyslet pár originálních návrhů. Jakmile se objeví první zákazník, musíte s ním vybrat vhodný vzor a následně mu ho i zdárně přenést na jeho kůži. Čím lépe odvedete svou práci, tím víc za ni dostanete zaplaceno. Studio tím vedle toho získává také prestiž. Špatnou prací tak přicházíte nejen o peníze, ale i o svou reputaci.
Zákazníků přibývá a navíc jsou čím dál víc zmlsanější. Tím je vcelku jednoduchý nápad doživovaný novými činnostmi. Čeká vás kompletní rekonstrukce stávajících prostor studia, ale také nábor nových zaměstnanců. Nabízí se celkem 6 scénářů a více jak 50 úkolů. Hra by neměla ujít hráčům strategických her se zájmem o tetování. Ti ostatní si v širokém spektru tycoonových her určitě vyberou námět, který jim bude vyhovovat víc.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Tatoo Tycoon Tatoo Tycoon Tatoo Tycoon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce