recenze

SpongeBob Diner Dash

SpongeBob Diner Dash

Sponge Bob pracuje v nově otevřené restauraci a bude se muset pěkně rychle ohánět, aby nenaštval svého šéfa. Time management hra s oblíbeným kresleným hrdinou.
Pod mořskou hladinou je pěkně živo a hlavně ve vaší restauraci, kde je celý den plno. Přes dotykový displej ovládáte Sponge Boba, který kmitá mezi stoly, usazuje zákazníky, vyřizuje objednávky a hotové jídlo nosí na stůl. Pak už stačí jen zkasírovat, poklidit a celé kolečko se de facto opakuje. Stolů je několik a s vyšším levelem roste také jejich počet. A pokud si jich nebudete dostatečně dlouho všímat, klesne jejich trpělivost, ochota a nevyděláte dost na postup do dalšího kola. Za nasbírané peníze pak lze koupit různé vychytávky a Sponge Bob bude moci například nosit více objektů současně, zákazníci budou trpělivější apod.
Hra je na Google Play vržena v modelu free-to-play, takže po čase budete bombardováni tím, abyste si koupili speciální obsah či předměty. Hra je to nicméně povedená a (do té doby) vám poskytne velmi dobrou zábavu, při které otestujete postřeh a rychlost.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

SpongeBob Diner Dash SpongeBob Diner Dash SpongeBob Diner Dash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce