recenze

Snoopy's Street Fair

Snoopy's Street Fair

Pejsek Snoopy se vrací ve své vlastní Android hře. Postavte si vlastní ulici plnou rozmanitých obchodů a odemkněte si všechny vaše oblíbené postavičky.
Charlie Brown potřebuje peníze pro svůj baseballový tým, a tak se rozhodně uspořádat na ulici jakýsi improvizovaný jarmark. Stavějte stánky, získávejte peníze, stavte další objekty, plňte mise a odemykejte nové věcičky a bavte se se Snoopym.
Odpočinkově laděná budovatelská gameska s tematikou Snoopyho. Na hrací plochu stavíte různé stánky a atrakce, čímž v časových intervalech získáváte peníze a zkušenosti. Za to pak můžete postavit nové objekty a tím pádem získat více zkušeností. Tímto způsobem se rozrůstá vaše ulice o mnohé předměty a také postavičky v čele s Charliem a Snoopym.
Klasický budovatelský princip, sbírání zkušeností, peněz a rozrůstání trhů na ulici doplňuje řádka vedlejších aspektů. V první řadě můžete odemykat krátké komiksové stripy, dále sbírat speciální sady předmětů a samozřejmě postavičky. Také si můžete do hry přidat přátele a zasílat jim předměty a navštěvovat se.

Upřímně řečeno, titul nenabízí vůbec nic nového, pokud jde o herní náplň. Ta se také po čase stane notně repetitivní záležitostí. Ale díky tematice, věrnému grafickému zpracování a audiu má Snoopy své kouzlo a rozhodně stojí za zkoušku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Snoopy's Street Fair Snoopy's Street Fair Snoopy's Street Fair Snoopy's Street Fair Snoopy's Street Fair Snoopy's Street Fair

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce