recenze

Sea Empire

Sea Empire

Real-timeová strategie, ve které s vaším loďstvem sbíráte suroviny a budujete ještě více lodí a staveb. Proti vám stojí omezený počet dní na všechny úkoly a třeba nepřátelští piráti. Vše kompletně v češtině.
Gameska z českých luhů a hájů, která vás naprosto dostane. Vybrat si můžete buď z přítomných map, nebo hned celou kampaň, v níž se odehrává i určitý příběh.
Samotná náplň hry prověří vaše strategické myšlení a chování. Mezi ostrůvky si založíte jeden základní a následně začínáte sbírat suroviny pro stavbu dalších budov, které jsou potřebné k dokončení mise. Každý ostrov disponuje jiným typem surovin, navíc máte několik druhů lodí s odlišnou nosností a rychlostí plavby. Právě na rychlost byste si měli dávat pozor, neboť na každou misi máte omezený počet dní. A když se do toho připletou ještě loupeživí piráti, máte o zábavu a strategické myšlenkové pochody postaráno.

I technicky je hra dobře řešena. Průběh lze zcela zastavit a promyslet další postup nebo přepočítat množství surovin. Nebo můžete dění zrychlit. Nechybí ani možnost vyvolat seznam úkolů. To všechno v nepřeplácané grafice a v pohodovém dotykovém ovládání, díky kterému budete mít vaši flotilu a ostrovy doslova pod palcem. Možná trochu zamrzí, že chybí nějaká složka bojů, ale jinak paráda!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Sea Empire Sea Empire Sea Empire Sea Empire Sea Empire Sea Empire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce