recenze

Rivals at War

Rivals at War

Sestavte skupinu elitních vojáků a vrhněte se do boje. Správná strategie a výcvik vám vynese nejedno vítězství plné peněz na balíčky karet a také zkušenosti na odemknutí nových jednotek. To vše v parádní 3D grafice.
Hothead Games se vrhli místo sportovní gamesy na vojenskou, a tak se tentokrát nebude bojovat o branky, body, vteřiny, ale o headshoty a litry prolité krve.
Vaše úloha velitele v této hře spočívá jednak v poskládání týmu, jednak v aplikaci strategických karet. Můžete se podívat postupně až do 4 herních módů – 1 quick mód a ostatní kampaně dle dosaženého levelu. V každém z nich máte určitý počet bitev a za umístění dostanete odměnu ve formě peněz a také speciální měny.
Za finanční prostředky si kupujete balíčky o různé hodnotě i vzácnosti karet. Najdete zde nové vojáky i taktické karty nebo uniformy.
Co se týče vaší bojové skvadry, je důležité to, z jakých profesí bude poskládána. Například snipera odemknete až ve vyšším levelu, čímž je zaručena motivace pro hraní.
Před každým bojem můžete aplikovat až tři taktiky, které jsou součástí balíčků s kartami a mohou vám vyhrát bitvu.
Nutno říct, že do hry nelze jinak jakkoli zasáhnout. Můžete buď přeskočit rovnou na výsledek, nebo se podívat na průběh ve formě videa. To je ovšem u těchto vývojářů už jakýsi mustr, a tak to moc nepřekvapuje. Naopak je fajn, že se tentokrát pustili do něčeho jiného, než je sport.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Rivals at War Rivals at War Rivals at War Rivals at War Rivals at War Rivals at War Rivals at War

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce