recenze

Radio Tycoon

Radio Tycoon

Existuje mnoho strategických her, ale jen málo z nich přináší neotřelý námět, který je navíc i dobře zpracován. Radio Tycoon obě dvě kritéria splňuje perfektně a baví již tisíce lidí na obrazovkách počítačů i na displejích telefonů.
Sami se můžete přesvědčit, že vedle vás žije mnoho lidí, kteří této hře naplno propadli. Stačí si ji stáhnout a nainstalovat a v menu si nechat vyhledat fungující rádia ve svém okolí. První krok je jednoduchý, ale nečekají vás pouze radosti. Chod byť i jen malého radia přináší spoustu starostí a zádrhelů. Tím nejmenším je nákup základního vybavení, jelikož zde to teprve začíná.

Jakmile spustíte své první vysílání, zjistíte jednu podstatnou věc. Úspěšné rádio musí být in, musí být moderní, mít styl a udávat směr. Pakliže nemáte tento počáteční předpoklad, tak na slávu rovnou zapomeňte. No a v případě, že ho máte, ještě se zbytečně neradujte, jelikož na vás čeká spousta další práce. Jakou muziku budete hrát? Kolik času ve svém rádiu vyhradíte pro reklamu? Jaké zaměstnance si do vysílání vyberete? Toto je jen část otázek, na které si během hry budete muset odpovědět. Radio Tycoon je dost rozsáhlá a komplexní hra, jež hráče nepřetěžuje zbytečnostmi, ale nutí ho o provozu rádia přemýšlet ze všech možných stran. A přitom neztrácí nic ze své zábavnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

bendlinka

bendlinka | 25.12.20 v 12:58

to bych chtěla dělat v reálu )))))

NADĚJE

NADĚJE | 14.02.15 v 08:11

Vlastnit a řídit rádio je paráda ale dlouhá cesta vás čeká než příjde pravá sláva :)


galerie

Radio Tycoon Radio Tycoon Radio Tycoon