recenze

Paradise Island

Paradise Island

Vítejte v ráji. Tento ostrov je nejkrásnějším ostrovem na světě a ještě lepší zpráva je, že jeho osud držíte ve svých rukách. Paradise Island je strategická hra, v níž nehrozí žádné větší komplikace.
Lidé si tu chtějí užít pohádkovou dovolenou a od toho se odvíjí všechno ostatní. Nehrozí tu vzpoury ani žádné jiné katastrofy a jediný problém by mohl nastat v případě, že pro vaše nové turistické centrum nebudete mít dostatek zaměstnanců nebo elektřiny. Ale pokud umíte alespoň trochu plánovat a ovládáte základy matematiky, nebudete se muset potýkat vůbec s ničím zlým.
Hra Paradise Island je prostě skvělá oddechovka na dovolenou. Postavíte si pár bungalovů, občerstvovacích zařízení, obchodů s dárkovými předměty a sem tam nějakou tu elektrárnu. A pak už jen budete vybírat utržené peníze, svůj pozemek rozšiřovat a zkrášlovat. I grafika je nekonfliktní, laděná do pestrých pastelových barev a k námětu exotického ostrova někde v Karibiku sedne jako ulitá. Asi vás to nebude bavit moc dlouho, ale kdo ví, pocit klidu může být opojný.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

kmar | 04.12.14 v 17:03

myslis jako v mobilu koťe?

Majča | 05.06.14 v 14:25

Prosím, smazala se mi tato hra, a teď to hraju znova Hrála jsem to přes půl roku no a zamrzí to, že to hraju od začátku... Nevíte jestli to jde vrátit co jsem měla předtím?


galerie

Paradise Island Paradise Island Paradise Island