recenze

Kingdom Tactics

Kingdom Tactics

Vezměte vaši armádu a v lítých bitvách ji doveďte k zaslouženému vítězství. Produkujte správné jednotky, strategicky je vysílejte proti soupeři a dostaňte opět zemi pod svou nadvládu.
Velmi povedená strategie. Hra je rozčleněna na mapku s jednotlivými levely, přičemž po každém vítězství toto místo dostanete pod svoji nadvládu, získáváte z něho příjem, můžete ho upgradovat, ale také o něho přijít v nové bitvě. Celkově slušný princip, který vás bude hnát dál za dalšími boji.
Samotná hra vás pak postaví před vaši základnu, kterou jednak musíte ubránit, jednak se vydat na zteč a zničit protivníka. Za tímto účelem produkujete jednotky a tapáním na displej jim určujete místo, kam mají jít. Boj probíhá automaticky při dostatečné vzdálenosti/blízkosti, podle druhu vojáků. Vyslat lze pouze omezený počet skupin a také jste limitováni energií, kterou každý druh stojí, takže musíte taktizovat a hledat ten správný mix.
Různé typy mají samozřejmě různé schopnosti a postupně si odemknete nové a silnější jednotky. Hra je vedena jako free-to-play s možností nákupu za reálné peníze.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Kingdom Tactics Kingdom Tactics Kingdom Tactics Kingdom Tactics Kingdom Tactics Kingdom Tactics