recenze

Ice Age Village

Ice Age Village

Vraťme se v čase do doby ledové. Po globální živelné pohromě se zde svět zase pomalu vrací k životu. Ve zdraví ji přečkalo mnoho roztomilých a přátelských zvířátek, bez vaší pomoci se však neobejdou.
Ice Age Village je strategická hra určená především dětem. Vyznačuje se impozantní grafikou ve stylu filmu Doba Ledová a zprostředkovává také setkání s jeho hlavními hrdiny. Ti zde hráčům zadávají jednotlivé úkoly, které sice není nutné plnit, ale pokud se jich drží, jsou v podstatě navrženy tak, aby byla hráčova rychle se rozrůstající vesnice dobře vyvážená.

Nejdůležitějším bodem je stavění přístřešků pro bezbranné tvorečky, jejich spárování se stejnými živočišnými druhy a konečně i zakládání celých rodin. Zvířátka se musí i krmit a také bavit. K tomu slouží divadlo a jiné, v podstatě lidské zábavní podniky, které kromě prostoru pro juchání němých tváří nabízejí hráčům několik povedených miniher. Ice Ace Village je i přes anglickou lokalizaci perfektní hrou pro děti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Adam | 19.11.14 v 20:16

Pohodička,ze srandy sem si hru nainstaloval protože me film v mladí zaujal a ted se staram o vesnici denně,sice jen rano a vecer ale uz to zachvili potahnu pres 30lvl..Chce si stim vyhrat aby to bylo i hezky udělaný ta vesnicka:-)

Jana | 24.10.14 v 12:22

Ahoj,taky bych potřebovala poradit se získáváním ořechů,díky

diviška5

diviška5 | 22.10.13 v 15:24

uvítala bych více her klasického mahjongu

Kača | 21.10.13 v 18:20

Nám na tabletu fičí skvěle, jen bych potřebovala poradit s tím, jak se získávaj oříšky a jak naložit od 15 kola s tím zlatým tygrem co mrazí....poradí někdo?

Katka | 23.07.12 v 19:34

hra dobrá, ale na tabletu nefunguje Like pratelskych vesnic (nelze splnit ukoly, ktere obsahuji "dat like")


galerie

Ice Age Village Ice Age Village Ice Age Village

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce