recenze

Hero Academy

Hero Academy

Tahová strategie, při které se zapotí i vaše mozkové závity. Postavte hrdiny do boje a zničte vaše nepřátele s využitím jejich vlastností a přídatných power-upů.
Tato hra nabízí velmi poutavou kombinaci strategie a přemýšlení. Každý tah si musíte naplánovat, abyste splnili širokou škálu challenge misí. Jdeme na to.
Na úvod si budete muset vytvořit herní účet, který vám posléze poslouží v on-line bitvách proti soupeři. Tento mód však není tak lákavý, budete muset čekat na protivníka, takže se mezi tím stejně vrhnete do bohaté nabídky challenge úkolů.
Mód Challenge se pro mě záhy stal hlavní dominantou hry. Po absolvování tutorialu (zbytečně zdlouhavého) si budete moci vybírat z jednotlivých kapitol a v rámci nich plnit postupně úkoly ve stylu „znič protivníka“.
V každém kole máte k dispozici určitou ekipu hrdinů, které buď postavíte, nebo už mají své pozice. S využitím jejich útoků a možností pohybu musíte zcela eliminovat AI soupeře, případně zničit/ochránit krystal. To nebude jen tak, jelikož na to máte pouze omezený počet tahů. Kromě rozmístění tak musíte i zapojit mozek a dělat správná rozhodnutí ve správném pořadí, mnohdy také s využitím speciálních boostů nebo políček na ploše. Každá postava útočí jinak a má jiné doprovodné efekty, které donutí nepřítele k pohybu tam, kde ho potřebujete mít.
Častý restart je tak samozřejmostí, ale zábava je to velmi povedená. On-line režim sice zní hezky, ale víc jsem si užil Challenge. Placení za individuální úpravu je také zbytečné. Určitě stojí za to.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Hero Academy Hero Academy Hero Academy Hero Academy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce