recenze

Garfield's Diner

Garfield's Diner

Garfield a jeho přátelé obsluhují restauraci a mají s tím plné ruce práce. Přiložte i vy ruku k dílu a postarejte se o rychlé vyřízení požadavků zákazníků, vydělejte peníze, nakupte nov vybavení a dostaňte tento podnik na vyšší level.
V této hře budete mít na starosti celou restauraci. Den za dnem k vám chodí hosté s různými požadavky a vy je tapáním na displej musíte plnit. Podle ikonky nad hlavou poznáte objednávku, přenesením ke stolu a druhým dotykem se o něho postaráte. No a když se vám takhle sejde vícero zákazníků naráz, je pořádný frmol a zábavu postaráno.
Za tento postup vyděláváte peníze a zvyšujete reputaci vašeho podniku, čímž zvyšujete váš level a postupujete k modernější restauraci s více vybavením a tím pádem i vyšší obtížnosti a nestíhání. Naštěstí je tu složka upgradů. Za vydělané peníze si kupujete přídatné vybavení a najímáte zaměstnance, sám Jon by to prostě nezvládl. A tady mám jeden malý tip – za každodenní přihlášení do hry získáváte dárek ve formě mincí, které lze směnit za herní peníze. Já doporučuji tyto první peníze směnit a koupit první zaměstnance, jinak se to nedá stíhat.

Je to trochu běh na dlouhou trať, neboť je tu docela draho a některé questy se dle mého soudu nedají splnit v určité fázi hry. Na druhou stranu nikam nespěcháte a za denní hraní budete odměněni tak, že si pak budete moci dovolit pořádný upgrade, navíc tematika Garfielda – to je super.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 11.02.15 v 09:02

rád dělám papání


galerie

Garfield's Diner Garfield's Diner Garfield's Diner Garfield's Diner Garfield's Diner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce