recenze

Galaxy Legends

Galaxy Legends

Vesmírná RPG strategie, ve které se v roli vrchního velitele budete toulat nekonečnými galaxiemi, likvidovat hordy nepřátelských flotil a budovat vaše domovské stanoviště.
Lidstvo je v roce 2841 o nějaký ten krůček jinde než dnes, ale to neznamená, že by byla pohoda. Vlastně spíše naopak. Strategické boje napříč vesmírem začínají.
Hra v sobě snoubí dvě dominantní složky. Tou první je budovatelská činnost, kdy ve vašem „městě“ stavíte a upgradujete nejrůznější budovy s rozmanitými funkcemi. Ať už sbíráte peníze, zlepšujete bojové vlastnosti lodí, nebo rekrutujete nové člen posádky, vždy je třeba daná úroveň a zisk zkušeností a peněz.
Rozvoj všech složek je dán především vítězstvími v bitvách. Ty se odehrávají automaticky, přičemž na vás je rozmístění lodí, jejich vybavení a vylepšování. Postupně se počet raket rozrůstá, stejně jako pozice, kam je můžete umístit.
Aby toho nebylo málo, postupně se odemkne také aréna, kde lze útočit na ostatní hráče, samozřejmostí je nakupování zbraní a brnění, speciální eventy proti opravdu silným soupeřům, a tak je stále co dělat. Nutnost připojení k internetu kompenzuje opravdu bohatá náplň a rychlý průběh akcí. Obtěžující jsou také častá upozornění přímo na displeji na obrazovce města.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Kminek | 20.07.15 v 21:55

Zdravim, jak prevedu stavajici ucet na novy telefon ? Nabidne me automaticky nove prihlaseni - mam 92 lev. a rozhodne nechci zacinat od zacatku

Manil | 01.02.15 v 19:31

Co potrebujes vedet..?

Digi | 28.01.14 v 19:15

Zdarec.Rozumie niekto trošku viac tejto hre?


galerie

Galaxy Legends Galaxy Legends Galaxy Legends Galaxy Legends Galaxy Legends Galaxy Legends

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce