recenze

Football Maniacs Manager

Football Maniacs Manager

Vítejte ve vlastním fotbalovém týmu, ve kterém budete mít na starosti jeho chod a výsledky v zápasech. Dokážete se dostat z poslední divize až na vrchol?
Vše začíná tvorbou týmu. Vašemu mančaftu dáte dres, kombinaci barev, logo a název, přičemž později se k úpravám můžete vrátit. Poté už na vás čeká kolotoč zápasů a chod klubu.
Protože do samotných zápasů nemůžete zasáhnout, je důležitá předzápasová příprava. Nastavit musíte taktiku a chování hráčů, poté také upravit soupisku nebo angažovat nové hvězdy. To můžete jednou za hodinu zdarma, nebo proces urychlit mikroplatbami. Je fajn, že hře se povedl překlad i jmen českých hráčů, takže i když nenarazíte na skutečné hráče, nedočkáte se ani žádných klikyháků u háčků nebo čárek.
Za každý zápas získáváte kopačky a peníze. Za kopačky můžete vylepšovat a trénovat vaše hráče, což se projeví v celkovém vylepšení týmu. Míra je pak dána celkovým potenciálem hráče, takže můžete šetřit, ale do budoucna z něj žádný špílmachr nebude, nebo sáhnete do banku a pořídíte si hvězdu budoucnosti.
Systém zápasů je takový, že v časových intervalech hrajete mače aktuální ligy proti ostatním uživatelům ve skupině, získáváte body a postupujete dále. Kromě toho jsou k dispozici i oficiální utkání, ve kterých vám hra najde několik soupeřů a vy si vyberete ucházejícího kvalitám týmu. Počet zápasů je omezen míči, ale ty se samovolně doplňují.
Běh zápasu je doplněn o pěkné komiksové animace.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Football Maniacs Manager Football Maniacs Manager Football Maniacs Manager Football Maniacs Manager Football Maniacs Manager

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce