recenze

Epic Defense - the Elements

Epic Defense - the Elements

Ovládněte sílu elementů a zachraňte svět od nekonečného chaosu v této vynikající Tower Defense hře. Úspěch závisí na vaší strategii a také rychlosti rozhodování.
V první řadě tu máme klasickou věžovku. V každém kole, které se skládá z několika vln proudících nepřátel, máte za úkol postavit takové seskupení věží, kterým neprojde žádný nepřítel. To je samozřejmě stále těžší, jelikož přesila je stále početnější, rychlejší a podle herní obrazovky volí také různé cesty. Je tedy třeba jistá strategie. Jestliže na konci všech kol máte ještě nějaký život, postupujete dál.
A teď to hlavní, co dělá ze hry parádní kousek na dlouhé hodiny zábavy. Je to právě aspekt elementů. Věže nemůžete stavět jen tak, ale získáváte na ně materiál ničením nepřátel. Díky tomu postavíte základní objekt. Jeho vylepšení na speciální typ provedete aplikováním tří smaragdů, které sem tam zůstanu po nepříteli. Upgrade proběhne až po vložení třetího a výsledný typ záleží na tom, jaké druhy jste zkombinovali. Vzniká tak poměrně bohatá škála nejrůznějších bojových věží, které můžete sami vytvořit a také později ještě zvýšit jejich výkon.
Už samotné zjevování kombinací je fajn zábava, ale když je navíc ještě vložena do TD náplně, jedná se o luxusní kousek pro vaše androidí miláčky.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Epic Defense - the Elements Epic Defense - the Elements Epic Defense - the Elements Epic Defense - the Elements