recenze

Clash of Clans

Clash of Clans

Postavte si vesničku a vrhněte se do boje proti divokým goblinům a ještě divočejším hráčům v rámci multiplayeru.
Velmi návykový mix budovatelské strategie a svižných bojů proti ostatním kmenům. Na začátku je nejdůležitější mít přísun elixíru a peněz, za což budete moci rozjet skutečně ničivou mašinerii. Kasárna vám produkují vojáky, kempy určují maximální počet jednotek a upgradem každé budovy získáte nejen nějaké to navýšení, ale také odemknete nové možnosti. Kromě produkce a útočných jednotek je také třeba nějaká ta obrana, což jsou zase další budovy.
Všechno je řízeno časovými intervaly, takže i v tomto směru se vyplatí plánovat. Složka budování vesničky (a posléze impéria) není nikterak složitá a velmi plynule se přesunete na (také velmi zábavné) válčení. K dispozici máte jednak kampaň, kde bojujete proti goblinům. Za jejich porážku se posunete dál a samozřejmě získáte peníze a elixír na produkci a upgrade. Nechybí ani možnost vyhledat si jiného hráče a zaútočit na něj. Výhoda je v tom, že za jeho porážku obdržíte navíc body, které vám odemykají klany. Samotný boj rovněž vyžaduje vaše strategické myšlení a je třeba jednotky správně nakombinovat proti protivníkově obraně.
Přestože stavba trvá stále delší čas a budete čekat, je to neskutečně návykový titul s vysokou hratelností a velkou porcí zábavy. Díky jednoduchému ovládání a navigaci si vás hra velmi rychle získá. Otravné mohou být různé notifikace ze hry. Hra je poskytována jako free-to-play, mikrotransakce slouží především k urychlování, ale není zde nic výrazně znevýhodňujícího ani ve střední fázi hry.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Trantorian | 03.11.16 v 09:13

Ahoj, klan CESKY TYM (najdes nas #P2LU9L8C), prijima aktivni hrace, vek alespon 18 let., i novacky (vse vysvetlime, zaucime, nizke lvly nemusi donatovat) Klan funguje nekolik let, perks lvl 8. Mezi nami zacatecnici, i hrac z top 20 v Cesku. Pravidelne hrajeme CW.

Trantorian | 03.11.16 v 09:12

Ahoj, klan CESKY TYM (najdes nas #P2LU9L8C), prijima aktivni hrace, vek alespon 18 let., i novacky (vse vysvetlime, zaucime, nizke lvly nemusi donatovat) Klan funguje nekolik let, lvl 8. Mezi nami zacatecnici, i hrac z top 20 v cesku. Pravidelne hrajeme CW.

Rexx | 29.07.15 v 21:42

Ahoj všichni aktivní hráči. Nabízím místa v zavedeném CZ/SK klanu jménem CZECH Looters (#8LJULCC). Klan funguje už více jak rok, komplet jsme CZ a SK, takže domluva snadná, CW 2x týdně a aktuálně usilujeme o Perks level 5 (jsme za půlkou). Máme +20 aktivních hráčů a aktuálně 21 vítězství v CW. Tak kdo hledá stabilní klan a hlavně aktivní spoluhráče, neváhejte se připojit.

Standa | 11.10.14 v 17:51

Český web o hře: http://clashofclans.online-strategie.cz/

CZ Army | 31.07.14 v 17:56

Klan „CZ Army“ hledá do svých řad CZ/SK hráče lvlu 40+ - DONATE je u nás samozřejmostí - úspěch v CW → 8/10 = výhra - dobrá komunikace, atmosféra, spolupráce - rádi pomůžeme / poradíme Očekáváme - pravidelný sezónní donate (aktuálně pouze 100 za sezónu (14 dní)) - aktivitu - účast min. ve 2/3 CW - úspěch v CW 3*+ - …a samozřejmě dodržování našich pravidel… http://pravidla.wbs.cz

Martin Jedlička | 15.05.14 v 19:44

to se mi líbí

Roman | 25.02.14 v 20:56

Zdravím, syn si smazal "profil" v Clash of Clans, měl to už na slušném "levelu", dá se to nějak obnovit? Stálo to dost času i nějké prachy. Díky za radu. Roman.


galerie

Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans Clash of Clans

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce