recenze

Castle Defense

Castle Defense

Nebezpečí se blíží a vy jakožto správný velitel máte nesnadný úkol – správně strategicky postavit věže a nenechat projít četné hordy nepřátel. Zvládnete to? Luxusní věžovka, která vás dostane svým tempem a propracovaností.
Příznivci Tower Defense her mohou mít další důvod k radosti. Castle Defense je věžovka se vším všudy. Na začátku si vyberete jednu bojovou třídu – paladin, kouzelník, nebo klasický warrior – a už se vydáváte na bojiště. No, bojiště… spíše na takovou cestičku, kterou musíte náležitě zastavět. K dispozici máte množství věží různého druhu, ale také různé ceny. Proto stavte s rozmyslem. Také během hraní lze získat dřevo na produkci a upgrade, ale i tak je třeba všechno vážit.
Další složkou, kterou v omezené míře disponujete, je mana. S tou můžete produkovat pozemní vojsko (tedy nikoli věže) a speciální útoky.
Obranné věže, vojáci, speciální skilly, to vše lze mezi jednotlivými levely, kdy porazíte všechny vlny jdoucích nepřátel, upgradovat. A to za diamanty, které získáváte jako odměnu za progres. Je jich málo, a tak zase nakupujte s rozmyslem.
Celá hra by se dala charakterizovat jako klasická věžovka s velkou propracovaností. Různí nepřátelé, různé bojové metody jak na straně soupeřů, tak vaší. Jak vše dokážete využít?

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Argaon | 13.07.13 v 23:41

Hra je velice rozsáhlá, v recenzi také není zmínka o multiplayer, které je také povedené, snažíte se tam dosáhnout víc bodů v dané mapě za zabíjení, než soupeř kterého jste si vybrali. V multiplayer se místo diamantů používají ametysty, za které si můžete kupovat do dalších bitev bonusy, které se vám budou hodit...


galerie

Castle Defense Castle Defense Castle Defense Castle Defense Castle Defense

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce