recenze

Zlatan Plays Diamond Soccer

Zlatan Plays Diamond Soccer

Arkádový fotbálek z pohledu z vrchu. Jednoduché ovládání, snadné pochopení a spousta svižné fotbalové akce. Vše navíc vyvedeno v retro grafice. Užijte si zábavu s hvězdami světového fotbalu.
Svižná a přímočará fotbalová zábava, ve které vedete váš tým k vítězství. V každém levelu musíte pro postup dále získat alespoň jeden diamant. Ten vám zajistí buď výhra, nebo tři remízy. K odemknutí nového světa však je třeba více než minimální množství, takže se snažte od začátku sbírat diamantů více.
A jaká je samotná hra? Velmi odlehčeně laděná kopaná. Žádné fauly, žádné karty, jen se pokoušíte smysluplně přihrávat a dát gól. Za tímto účelem je velmi pěkně a jednoduše vytvořeno ovládání. Stiskem přihráváte, švihem prstu střílíte, respektive měníte hráče a skluzujete při obraně. Za peníze si můžete koupit hvězdy světového formátu (zpravidla však spjaty s Francií), jako například Menéz, Henry, Ibrahimovič, díky nimž byste měli snadněji projít přes složitější zápasy. Zádrhelem jsou pak samozřejmě finance, protože lepší hráč neznamená automaticky výhru, a pak také ubývající energie.
Celkově se jedná o zábavný titul pro fanoušky fotbalu. Chce to však pevné nervy, než se naučíte ovládání, a zvyknout si na nedostatek energie a drahé posily třeba jen na jeden zápas.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Zlatan Plays Diamond Soccer Zlatan Plays Diamond Soccer Zlatan Plays Diamond Soccer Zlatan Plays Diamond Soccer Zlatan Plays Diamond Soccer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce