recenze

Tiki Taka Soccer

Tiki Taka Soccer

Nenechte se zmást jednoduchou grafikou. Tento fotbálek má rozhodně co nabídnout, i když vám u toho možná trochu potečou nervy. Hrajte zápasy a věnujte se manažerské činnosti.
Vybudujte hvězdný tým a prokousejte se k velkým vítězstvím v lize i v poháru. Cesta to však nebude snadná. V první řadě se musíte starat o chod týmu. To znamená vytvořit soupisku, určit formace, ale také najmout nějaké ty trenéry a samozřejmě nakupovat hráče. Na tyto kroky získáváte peníze hraním zápasů, což je také hlavní gró tohoto titulu.
Pomocí dotykového displeje si přihráváte, respektive atakujete útočníky soupeře. Švihem pak střílíte a skluzujete. Hráče můžete střídat nebo jim doplnit energii, což je asi nejlepší varianta v poločasové přestávce. Jedinou nevýhodou je miniaturní zpracování. I když si hru přiblížíte, na menších displejích se "tapání" na hráče provádí celkem těžko. AI je také někdy, mírně řečeno, frustrující. Takže kromě velkého displeje tabletu si nachystejte také dávku trpělivosti. Přesto se jedná o návykový titul, který vás chytne. Jen mu musíte dát šanci a čas.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Weslycz

Weslycz | 19.07.15 v 15:24

tak to je dost ujety :)


galerie

Tiki Taka Soccer Tiki Taka Soccer Tiki Taka Soccer