recenze

Super Ski Jump

Super Ski Jump

Parádně zpracované skoky na lyžích pro vaše Android zařízení. Postavte se na vrchol skokanského můstku a skočte co nejdále. Vylaďte vaše skoky k dokonalosti a vyhrajte celý turnaj nebo šampionát.
Vytvořte si závodníka a hurá na můstek. K dispozici máte jak cvičné skoky, tak celý šampionát, ve kterém objíždíte jednotlivé závody a sbíráte body za vaše umístění. Nechybí ani souboje jeden proti jednomu a právě tady zjistíte, že jména závodníků odpovídají skutečnosti (respektive dají se odvodit z křestního jména a iniciály příjmení), což potěší.
Teď k samotným skokům. Pohled první osoby má svůj efekt a každý skok si vychutnáte. Každý skok se skládá z několika fází – odraz, balanc během nájezdu, balanc během letu a nakonec dopad. Vše vám ukazují indikátory, takže velmi rychle získáte jistotu a správný skokanský grif.
Hra má slušné tempo a skoky absolvujete ve svižném tempu. Na druhou stranu chybí nějaká větší propracovanost. Za chvíli budete skákat jako Sakala nebo Amman a dostaví se stereotyp. Grafickému zpracování se nic moc vytknout nedá.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

voky15

voky15 | 23.12.15 v 13:07

zajímavý , vyzkouším

Takeshi

Takeshi | 25.03.15 v 16:02

good

hypnotyzer

hypnotyzer | 26.02.15 v 07:52

panečku to je fičák


galerie

Super Ski Jump Super Ski Jump Super Ski Jump Super Ski Jump Super Ski Jump