recenze

Ski Jump Giants 13 FREE

Ski Jump Giants 13 FREE

Sezóna skoků na lyžích je v plném proudu, tak proč si neužít lety také na vašich Androidech? Parádní grafika vám vezme dech a technika skoku vás také prověří.
Hra je zaměřena spíše na on-line hraní po přihlášení do vytvořeného účtu, ale i bez registrace si můžete celkem dobře zablbnout, byť ponejvíce jenom v tréninku.
Vše spočívá v předvedení bezvadného skoku, což obnáší zvládnout pět základních charakteristik – od odhadu správného větru až po povedený telemark. Přitom se vše krásně ovládá pouze přes dotykový displej a nahýbání telefonu. Nicméně správně odhadnout a zvládnout odraz nebo i dopad není zase tak snadné.
Rozhodně se na to však dobře kouká, a to i ze záznamu, dále si můžete skokana i barevně upravit, vybrat si jeden z autentických můstků a těšit se na další (odemykají se postupně k určitému datu). Jediná potíž je v tom, že hra primárně staví na on-line hraní, turnajích a registraci, která odemyká nové možnosti, takže pokud se spokojíte s dobře zpracovaným málem, je to hra pro vás.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

HAL

HAL | 20.09.15 v 09:35

skoky mě nebaví


galerie

Ski Jump Giants 13 FREE Ski Jump Giants 13 FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce