recenze

Real Football 2012

Real Football 2012

Fotbalový svátek EURO je v plném proudu, tak proč si nevyzkoušet nějaký ten turnaj i na vlastní kůži? Pokud k tomu využijete Real Football 2012, určitě nebudete zklamaní. Tento titul se řadí mezi špičku sportovních simulátorů pro Android.
Sice to není Fifa 2012, ale autoři z Gameloftu dělali, co mohli a v rámci platformy vytáhli ze hry maximum. Real Football se pyšní nejen rozmanitým a skvěle padnoucím soundtrackem, komentářem, ale také perfektní grafikou. I přes to, že chybí oficiální licence českého národního týmu, takového Čecha nebo Rosického poznáte už z dálky. Nepříjemná jsou však jména, kterými autoři naše borce vyšperkovali. Rozumím, že musí být smyšlená, ale příjmení jako je Mabuuch a Lsikviy už nejsou ani vtipná, ale spíše k naštvání. Vypadá to, že vývojáři této hry češtinu nikdy neslyšeli. Škoda.
Free verze hry má ještě další nepříjemný element. Hraní zápasů je omezeno staminou, která se obnovuje jen velmi pomalu. V praxi to znamená, že si jednou za čas zahrajete tak 3-6 zápasů. Konečné číslo pak bude záležet na tom, jaké máte štěstí a jestli se vám nepovede v nabízené loterii vyhrát ještě nějakou tu staminu navíc. Jinak je to ale moc dobrý fotbal a jestliže se vám tento sport alespoň trošku líbí, tak si hru Real Football 2012 určitě nenechte ujít.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Real Football 2012 Real Football 2012 Real Football 2012