recenze

Perfect Kick!

Perfect Kick!

On-line sportovní gamesa, kde název mluví za vše. Precizně zvládněte techniku pokutového kopu a také se postavte proti reálnému soupeři do branky. Vítěz může být jen jeden a v takovém případě vás čeká odměna.
Po krátkém tutorialu jste vrženi do nižší ligy mezi ostatní hráče a světlo na výsluní a v pohárech si musíte vydobýt spoustou vyhraných zápasů a ještě větším počtem proměněných penalt. Po výběru soupeře vás čeká série pěti pokutových kopů, kdy se střídáte s protivníkem na značce kopu a také v brance. Zakončení je hned několik druhů – přímá střela do šibenice, Panenkův dloubáček nebo pěkná faleš po zemi. To všechno musíte také čekat, pokud stojíte v brance, a tak jste neustále v napětí, co na vás soupeř vymyslí. Vše se odehrává skrze dotykový displej, po kterém „malujete“ prstem příslušné střely. Kromě klasického mače jsou tu také souboje s bossy.
Každý zápas se hraje o peníze, které sázíte, a pár proher vás pošle ke dnu. Nicméně minimální kapitál se doplní v časovém limitu. Zisky a ztráty se liší dle ligy, kam se s nasbíranými zkušenostmi posouváte.
Za získané peníze si lze zakoupit vylepšení – dresy, kopačky, míče – které zvyšují vaše atributy. Ty navýšíte i tréninkem, ale zdarma jen jednou za den. Podle viditelné výbavy a počtu fanoušků (získáte je za vítězství) se dá relativně slušně odhadnout síla protivníka. Vše ostatní už záleží na vašich hráčských a kopacích schopnostech. Jednoznačná návykovka, která ovšem vyžaduje připojení k síti a přihlášení přes Facebook. Jinak je tu jen poměrně nudný trénink.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Petosko

Petosko | 30.05.15 v 23:44

Výborná hra,když mám chvilku fičím penalty :) ou jé :)

JežeQ

JežeQ | 13.02.15 v 15:51

zajímavá hra


galerie

Perfect Kick! Perfect Kick! Perfect Kick! Perfect Kick! Perfect Kick!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce