recenze

Mini Golf MatchUp™

Mini Golf MatchUp™

Staňte se mimigolfovým profíkem a natřete to vašim soupeřům i přátelům. Rozmanitá hřiště, spousta jamek a překážek, které budou vyžadovat vaši přesnou mušku, sílu a správný odraz.
Tento minigolf člověka zkrátka chytne. Pěkná grafika, jednoduché ovládání a možnost vyzvat vaše přátele (Facebook) nebo si to rozdat s náhodným hráčem. Ovládání je pouze jedním prstem a fyzika hry je také na velmi vysoké úrovni. Prostředí jamek se mění a budete moci objevovat a odemykat nová témata.
Silný sociální aspekt ovšem ale také něco stojí. Především je to nutnost připojení k internetu, bez toho si zahrajete pouze tutoriální mise, což je málo. Přes „fejs“ se hlásit nemusíte a lze hrát jen jako host. Hraje se na body, takže v sérii jamek se snažíte zahrát na co nejméně úderů a posbírat navíc nějaké body za diamanty. Hole-in-one vám pak dosažené body násobí. Nechybí ani pár vychytávek, jako například vrácení střely.
Teď trochu z jiného pólu. Ve hře je docela dost „loading“ obrazovek a vyjma samotného hraní jamky za jamkou často čekáte, než se vám ukáže nová obrazovka, připojí další hráč apod. Zpočátku budete možná i poněkud zmateni, jelikož hra vám umožňuje absolvovat několik partií současně, (naštěstí) vás notifikace upozorňují, že jste na řadě.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Mini Golf MatchUp™ Mini Golf MatchUp™ Mini Golf MatchUp™ Mini Golf MatchUp™