recenze

Karza Football

Karza Football

Na rozdíl od svých soukmenovců se fotbalový manažer Karza Football téměř oprostil od ekonomické stránky fotbalu. Hlavní důraz klade na vlastnosti hráčů a volbu té správné strategie.
Finanční záležitosti se tu řeší pouze okrajově. Netěšte se tak na prodej vstupenek ani na rekonstrukci stadionu. Nic takového se nekoná. Utrácet budete pouze za hráče a svůj tým pomocníků. A navíc – pokud se vám podaří mít po svém boku ty správné lidi, nutné transakce se zjednoduší na úplné minimum.
Začínáte jako trenér týmu třetí ligy a vaším úkolem je do deseti let vyhrát ligu nejprestižnější. V podstatě jde o to vyladit kondici mužstva a zvolit herní strategii, která týmu padne na míru. Zavelíte-li k rychlým protiútokům a vaši hráči neumějí rychle běhat, vaše snahy budou marné. I velmi zkušení hráči s vysokými statistickými čísly mají své slabiny a vy je jako trenér musíte odhalit a nakonec se postarat, aby vám nijak nepřekážely. V dnešní době je už fotbal hlavně o strategii a Karza Football tuto skutečnost velmi věrně simuluje.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Karza Football Karza Football Karza Football

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce