recenze

Head Soccer

Head Soccer

Fotbalová hra jeden na jednoho. Postavte se proti mnoha soupeřům s unikátními fotbalovými vlastnostmi a nastřílejte mu dostatek gólů. Hlavičkujte, miřte, dávejte branky ve skvělém tempu.
Arkádový fotbálek v retro stylu. Ovládáte hráče, který se snaží všemi možnými postupy překonat soupeře a vsítit branku. Kdo bude mít po vypršení časového limitu více vstřelených gólů, vyhrává, což pro vás znamená odemknutí nového protivníka, respektive postup dál v turnaji.
Každá postava má trochu jiný styl hry a hlavně jiný speciální útok. Ten je možné odrazit, ale na chvilku vás paralyzuje či jinak limituje. Do prvků ovládání, které budete moci využívat, patří skoky a hlavičkování, kopy a tím pádem je možno i protivníka pěkně zmlátit.
Z toho vyplývá, že tu máme notně svižný fotbálek v arkádovém stylu a postupně sílící sokové vás dostatečně prověří ve vašem umění střílet góly. Přesto by ovládání mohlo být trochu lépe řešené, občas se zkrátka přehmátnete. A zisk peněz na upgrade by také mohl být rychlejší.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

YourInternetTV

YourInternetTV | 05.11.19 v 14:53

SLEDUJ : https://www.youtube.com/channel/UCgi6PQd4DlJ7DZX2VmBjFpQ?sub_confirmation=1


galerie

Head Soccer Head Soccer Head Soccer Head Soccer Head Soccer Head Soccer