recenze

Flick Tennis

Flick Tennis

Svižný tenis, ve kterém budete muset naplno ukázat vaše umění u sítě a na kurtu. Spousta turnajů, věcičky na vylepšení a slušný fyzikální model.
Parádní tenisová hra, ve které si zvolíte hráče a už se vrháte do kolotoče turnajů nebo jednotlivých her. Dříve, než se vrhnete na turnaj série Masters v Miami, natrénujte si ovládání v rychlé hře. Fyzikální model je velmi solidní. S upgradem vašich vlastností (síla a rychlost) budete také muset uzpůsobovat styl hry, jinak vám každý míček poletí ven z kurtu. Ovládání je přitom velmi intuitivní a snadné, přičemž jde hlavně o správný timing a nasměrování.
Když už se pořádně naučíte servírovat a umisťovat údery k lajnám, můžete jít na první turnaj. Na ty je potřeba celkem slušný kapitál, a pokud nepostoupíte do nějakého třetího kola, bude to prodělečná štace. V podstatě je třeba vyhrát titul, abyste se vyhnuli zdlouhavému šetření a hned si mohli koupit lepší raketu.
Celkově se jedná skutečně o výborný tenis, který vás zabaví na dlouhou dobu. Hráči sice nejsou reální, ale z jejich jmen lze rozpoznat reálný protějšek.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Flick Tennis Flick Tennis Flick Tennis Flick Tennis Flick Tennis Flick Tennis Flick Tennis