recenze

Dream League Soccer

Dream League Soccer

Opravdová lahůdka pro fanoušky fotbalových her. Utvořte si vlastní tým z těch nejlepších hráčů na světě, hrajte s ním zápasy v lize, pohárech a dosáhněte s ním velkých vítězství. Parádní grafika, vysoká návykovost.
FIFA byla dle mého soudu velké zklamání, alespoň co se týče free-to-play hraní. Nebylo to nic jiného než marketingový tah na koupi placené hry. S titulem Dream League Soccer se však zdá, že přichází hra, která nabízí plnohodnotný fotbálek mixnutý s lehkými manažerskými kroky.
S vytvořeným týmem se nacházíte hluboko v nějaké třetí divizi a vaším cílem je dostat se na samotný vrchol. K tomu je třeba spousta vítězných zápasů jak v lize, tak v pohárech, a samozřejmě je třeba angažovat špičkové hráče.
Samotná hra vás překvapí skvělou 3D grafikou, animacemi, možnostmi trenéra a manažera (střídání, trénink, podpisy hráčů, úprava dresů, upgrade stadionu), naopak trochu zklame AI hráčů a ovládání. Samozřejmě nelze čekat zázraky, ale soupeř nebo spoluhráč sem tam vyběhnou nebo naopak neběží. Ovládání chce cvik a zvyk. První sezóna byla zlo, ale pak už je postup samozřejmostí. Čím výše se dostanete, tím lepší týmy jsou. Proto musíte posilovat podpisy nových hráčů (Ronaldo, Ibrahimovič, Čech, Rosický, Cissé…), na které vyděláváte vyhranými zápasy, a samozřejmě se vám ovládání dostane do krve díky velké návykovosti. Žádná energie vás nebrzdí, možná jen vysoká žravost baterie.
Jednoznačně nejlepší fotbal současnosti. Žádný manažer nebo zběsilá arkáda, ale skutečně plnohodnotný fotbal! Být lepší ovládání a multiplayer, blížili bychom se ke stovce.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Asfsa | 05.07.19 v 22:35

download game dream league soccer 2019 yang sudah di cheat cheat save game dream league soccer 2019 Dream League Soccer

Dominik Wetter | 07.01.14 v 16:52

JJ na PS2 byl PES famózní, ani ta absence licence mi nechyběla. Osobně mám radši PES než FIFA.

vlasto13 | 06.01.14 v 16:27

Tie nove verzie PES sú troška mimo. Teda aspoň na PS3. Staré PES (psx,ps2) boli mooooc dobré, ešte teraz to hrávam ak je čas.

Dominik Wetter | 06.01.14 v 14:03

Osobně jsem měl taky doma nějaké to TIFko, ale jsem hlavně fanda "Psa" :D

vlasto13 | 06.01.14 v 11:35

keď som videl video tak mi tie plecia hráčov pripomenulo TIF (This Is Football) na PS2. tú hru som žral ako všetky TIF. musím skúsiť :)


galerie

Dream League Soccer Dream League Soccer Dream League Soccer Dream League Soccer Dream League Soccer Dream League Soccer Dream League Soccer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce