recenze

Boardtastic Skateboarding

Boardtastic Skateboarding

Předvádějte skoky vysoko na rampách, získávejte body a peníze a ukažte vaše umění na skejtu. Čeká na vás spousta výzev, možností vylepšení a zábavy.
Proskejtujte si cestu až na vrchol a předvádějte ty nejlepší triky. Ve hře máte na výběr z několika druhů událostí, za jejichž absolvování získáváte peníze a zkušenosti. Za peníze nakupujete ponejvíce nové součástky na skateboard, které zvyšují vaše jezdecké vlastnosti, a vy jste schopni nahrát vyšší množství bodů pro postup dále. Některé eventy jsou časově omezené, respektive na ně máte jen omezený počet pokusů. To platí celkově – hlavní brzdou jsou srdíčka, jež se spotřebovávají každou jízdou, a jejich doplnění není nejrychlejší vzhledem k délce každé jízdy.
Každá vaše jízda trvá několik vteřin, během které předvádíte skoky, triky a dopady. Za to získáváte komba a body, které určují vítězství nebo prohru. Důraz je tedy kladen na co nejperfektnější jízdu a přesné načasování každé akce. Jízda probíhá automaticky a vy musíte ve správný čas stisknout či pustit akční čudl.
Stránka jízdy je možná trochu slabší, ale celkově hra se všemi aspekty nákupů a upgradů působí zábavně. Nevýhodou je doplňování energie.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

alexandr | 16.01.13 v 14:34

dik


galerie

Boardtastic Skateboarding Boardtastic Skateboarding Boardtastic Skateboarding Boardtastic Skateboarding

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce