recenze

Big Win Soccer

Big Win Soccer

Vývojáři z Hothead Games opět válí a po povedeném hokejovém manažeru Big Win Hockey ukázali, že myslí také na fanoušky fotbalu. I když je Big Win Soccer v podstatě přesnou kopií jejich předešlého titulu, touto chuťovkou doposud nepolíbení jedinci ho jistě ocení.
Vedle stávajících hráčů Big Win Hockey se jeho mladší bráška Big Win Soccer nehodí také pro milovníky klasických manažerů a tabulek všeho druhu. Zde je jen málo věcí, které můžete doladit. A kromě toho se tu v docela velkém rozsahu počítá také s aspektem náhody. A kouzlo tkví právě v této maličkosti.
V průběhu hry nakupujete balíčky karet a ty mohou obsahovat různé poklady. Většinou to není nic extra, ale dovedete si představit, když narazíte na skutečně cennou kartičku. Ta radost je nepopsatelná. Pouze jedinci, které lízla éra hokejových kartiček, Pogů nebo céček, vědí, o čem mluvím.
Hra bohužel požaduje neustálé připojení na internet a kromě toho, asi v závislosti na jejím rychlém rozšíření, jsou servery občas přetížené a trvá dlouho, než se připojíte. Stávající hráči Big Win Hockey budou navíc nemile překvapeni zjištěním, že po spuštění této hry se jim Big Buks – tedy nejcennější platidlo ve hře – sjednotí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

assaly

assaly | 04.07.16 v 08:17

jsem moc nepobrala

Tomáš | 25.08.13 v 21:07

Pomocí těch karet jen vybereš taktiku kterou bude tvůj tým hrát

Karlos | 19.02.13 v 20:43

Čau, jak fungují ty karty ? To na ně mám v průběhu zápasu nějak klikat ? Jak to funguje ? Díky..


galerie

Big Win Soccer Big Win Soccer Big Win Soccer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce