recenze

Be A Legend: Football

Be A Legend: Football

Staňte se fotbalovou legendou. Vaše cesta bude lemována spoustou zápasů, tvrdým tréninkem a správnými rozhodnutími v klíčových momentech utkání.
Ve hře si na úvod vytvoříte postavu fotbalisty, post a zemi, kde začnete pěkně od píky nižších lig. Hlavní nabídka pak nabízí zápasy v lize nebo výzvy v podobě utkání s ostatními hráči. Každý zápas vás stojí tiket (výzva 1, liga 2), které se ve velmi solidním čase doplňují, a to také s postupem na vyšší úroveň.
Samotné utkání se pak odehrává v několika momentech, kdy se musíte co nejrychleji rozhodnout pro jednu ze dvou možností. Ta je dána barvou (nebo kombinací barev), která představuje vaše fotbalové dovednosti. Měli byste se tedy řídit i podle toho, v čem vaše postava vyniká (na což byste se zase měli soustředit dle pozice hráče). Všechno tak nějak příjemně spolu souvisí a vy hrajete jeden zápas za druhým, získáváte zkušenosti a peníze.
Za postup na vyšší úroveň získáte body na upgrade, stejně jako za splněnou práci. Za výkony na hřišti můžete dostat nabídku z jiných klubů a přestoupit, lze si koupit nové oblečení a zvýšit bonusy atributů.
Kromě doplňování tiketů se připravte také na nutnost připojení k síti. Dále se mi také nezamlouvá systém craftingu, který je zbytečně složitý. Přítomné mikroplatby sice umožňují hraní určitých zápasů, ale nejsou hnací ani výraznou složkou hry.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Be A Legend: Football Be A Legend: Football Be A Legend: Football Be A Legend: Football Be A Legend: Football Be A Legend: Football