recenze

10 Pin Shuffle™ Bowling

10 Pin Shuffle™ Bowling

Jak lze zkombinovat bowling a poker? Uvidíte v této poměrně návykové gamesce, ve které hozený strike je jen polovina úspěchu. K výhře povede i vaše schopnost vyměnit ty správné karty.
Přesně zamiřte, shoďte všechny kuželky a vytvořte silnější kombinaci pěti karet než váš protivník. Na to všechno máte omezený počet kol.
Ve free verzi hry máte k dispozici pouze jeden herní mód, ale ono to zase tolik nevadí a i tak se velmi dobře zabavíte. V každém z deseti kol házíte diskem, se kterým se snažíte trefit kuželky před vámi. Pokud hodíte strike (všechny kuželky jednou ranou), dostanete dvě karty. Pokud shodíte zbývající druhým pokusem (spare), dostanete jednu. Jakmile jich nasbíráte pět, máte možnost ve zbývajících pokusech nechtěné karty měnit. Podle hodu – strike či spare – měníte jednu, dvě nebo žádnou. To samé platí pro vašeho soupeře. Po desátém kole se vyloží karty. Vyhráli jste? Výborně, odemkne se další ze čtyř soupeřů.
Pěkná grafika, plynulost pohybu a možnosti míření dělají ze hry velmi povedený a zábavný kousek, byť jen s jedním přístupným režimem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

milltie

milltie | 06.08.15 v 12:18

Jo,jo, bowlig.

JežeQ

JežeQ | 07.02.15 v 11:43

klasický bowling

jdidjjdj | 31.03.13 v 11:01

Hdudhdujdhhndoieieieiejej


galerie

10 Pin Shuffle™ Bowling 10 Pin Shuffle™ Bowling 10 Pin Shuffle™ Bowling

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce