recenze

Zen Pinball HD

Zen Pinball HD

Dnes něco pro milovníky pinballu. Neposedný míček, dvojice páček a spousta míst, kam by se měl ten balónek trefit. V HD kvalitě a s propracovanou fyzikou.
Zen Pinball je klasická zábava s míčkem na přeplácaném barevném stolu, na kterém různými odrazy a zásahy získáváte tisíce bodů. Kromě toho, že se snažíte udržet balónek ve hře, se také snažíte cíleně trefit určité díry, které odemknou něco nového a na herním stole se začnou dít zajímavé věci. K dispozici je také on-line leaderboard nejlepších výsledků. Ovládání jasné a jednoduché přes „dotykáč“. Sympatická je možnost zvolit si z několika pohledů kamery.
Grafika nepotřebuje komentáře a fyzika padajícího míčku je v pořádku. Teď k odvrácené straně této hry. Sami vývojáři na Google Play uvádí seznam zařízení, na kterých byla hra testována, takže se člověk nesmí divit, když mu to právě nepojede. Druhou – podstatnější – věcí je počet stolů. Zdarma si (v současnosti) užijete pouze jeden „tejbl“. Ostatní, a dle mého soudu zajímavější, si musíte zakoupit. Tak trochu doufám, že s nějakou aktualizací bude uvolněn zdarma i další motiv. Parádní zpracování sice volné chvilky zvládne, ale s jedním prostředím také nevydrží věčně. Z toho důvodu musím dát nižší hodnocení, než bych původně chtěl.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 01.09.16 v 15:22

Dobrá hra.


galerie

Zen Pinball HD