recenze

Wraithborne

Wraithborne

Když v zemi vládne chaos a temné síly, je třeba povolat hrdinu. Cítíte se na svižné souboje a tvrdé démony a monstra? Pak se vrhněte do parádního RPG světa ve hře s názvem Wraithborne.
Plynulé akční RGP dovádění. Ohánějte se kolem sebe, sbírejte zkušenosti a zkroťte sílu tajemných run.
Parádní hratelnost je dána především díky rychlému tempu a rozmanitosti monster, která likvidujete. Průchod po 3D prostředí je sice přímočařejší, ale také se vyplatí hledat tmavé kameny, z nichž získáte drahokamy na upgrade vlastností a nákup věcí. A jdeme dál. Jak se na každé řádné RPG sluší a patří, postupně si můžete koupit lepší zbraně, lepší výzbroj, o kterou se zasloužíte plněním levelů a právě sběrem tmavých drahokamů. Specialitkou jsou zde runy, přičemž každá z nich vám dává nějakou tu bojovou vlastnost. Kromě životů také máte magické síly na speciální pohyby a postupně odemykáte i nová komba.
Obtížnost hry je trošku vyšší a boss na konci každého kola prověří vaše bojové schopnosti. Hráči si sem tam stěžují, že jim titul padá, což je vždy otázka individuálního zařízení. Pokud ovšem hru rozjedete v pohodě jako my, nebudete litovat.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Wraithborne Wraithborne Wraithborne Wraithborne Wraithborne Wraithborne Wraithborne

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce