recenze

SoulCraft - Action RPG

SoulCraft - Action RPG

Akční 3D RPG, ve kterém se střetává nebe a peklo. Vy se postavíte na stranu světla a jako nejstatečnější božský hrdina budete bojovat proti pekelným legiím.
Zlo zase jednou vystrkuje drápky a vy je přes ně musíte praštit, nejlépe obřím mečem. V tomto parádně vypadajícím RPGčku ovládáte maníka s gigantickými křídly. Tím se jasně staví na stranu dobra a vaším úkolem bude zničit démony a přisluhovače samotného ďábla. A že jich bude proti vám opravdu dost. Ke kosení máte nejen zbraň, ale také pár kouzel a speciálních pohybů. V boji získáváte peníze ve formě jejich „duší“ a zkušenosti. Navíc můžete v obchodě postupně nakupovat lepší a silnější kousky výzbroje a nechybí ani složka craftingu. Jakýs takýs příběh a rozličné lokace jsou samozřejmostí.
Samotný průchod hrou je velice svižný a přímočarý. Hordy nepřátel likvidujete v rychlém sledu, ale současně musíte také najít správnou strategii, pokud jde o souboje s mohutnými bossy. Grafika snad nepotřebuje komentáře a ovládání, které si navíc můžete sami přizpůsobit, si zaslouží pochvalu.
Trochu horší je to s postupem. Hru můžete pařit bez registrace, ale pouze první kapitolu, poté po vás bude vyžadována bezprostřední registrace na účtu. Za ten zážitek (a adrenalin) to ovšem stojí. Ono takové namakané RPG na Google Play nenajdete každý den.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

SoulCraft - Action RPG SoulCraft - Action RPG SoulCraft - Action RPG SoulCraft - Action RPG SoulCraft - Action RPG

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce