recenze

SoulCraft 2 - Action RPG

SoulCraft 2 - Action RPG

Partička andělů se chystá ochránit Zemi před příchodem démonů z pekel. Pokračování povedeného RPG Soulcraft je tu!
Našlapané akční RPG, ve kterém si vyberete jednoho z andělů a budete v rámci kampaně bojovat s pekelnými legiemi, nebo se v multiplayeru poměřovat s ostatními hráči.
V rámci hlavní příběhové linie budete plnit zadané questy a probíjet se skrze haldy rohatých nepřátel. K dispozici budete mít samozřejmě zbraň a nějakou snůšku speciálních pohybů, které spotřebovávají manu. Hra má rozhodně tempo a spád, a i když se zadání úrovní opakují (zlikvidujte tuto vlnu nepřátel, další vlnu nepřátel a ještě jednu vlnu nepřátel…), nějak mi to nevadilo. Na všechno se moc hezky kouká a obtížnost pozvolna roste.
Za nasbírané duše (herní měna) si vylepšujete zbraně, brnění, nakupujete elixíry, craftíte a připravujete se na další bitvy. Na hře je fajn, že nemusíte zůstat jen u jedné postavy, ale dočkáte se i jiných postav, za které můžete hlavní kampaň hrát. Spolu se super grafikou a tempem je tento titul na takové úrovni, že ho žádný fanoušek RPG stylu nesmí minout. První díl byl taky super, ale pokračování je ještě o něco dál.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

SoulCraft 2 - Action RPG SoulCraft 2 - Action RPG SoulCraft 2 - Action RPG SoulCraft 2 - Action RPG SoulCraft 2 - Action RPG