recenze

Phone Fight - Free action MMO

Phone Fight - Free action MMO

Máte rádi váš mobil? Teď z něho můžete udělat skutečného hrdinu, bojovat s ním proti ostatním telefonům a také se o něho musíte hezky starat. Originální kousek notně připomínající Poua.
Pokud máte rádi neobvyklé hry a navíc vás ke všemu přestal bavil Pou, je toto titul přesně pro vás. V něm se z vašeho telefonu stává oduševnělá bytost, se kterou navíc můžete bojovat.
V první řadě si musíte vašeho bojovníka zkrášlit. K dispozici je nepřeberné množství pokrývek hlavy, očí, nosů a také barev. Výběr je na vás a vaší trpělivosti, jelikož v každé sekci musíte zkoumat nové objekty a to nějaký čásek trvá. Na druhou stranu je to jeden z motivačních prvků, kdy se těšíte, co dostanete nového. Váš mobil musíte udržovat v dobré náladě, na což jsou ovšem potřeba peníze.
Ty získáváte plněním misí a v soubojích. Druhou složkou této hry jsou duely, v nichž můžete vyzvat telefon někoho jiného (nechybí ani propojení přes Facebook a můžete vyzvat rovnou vaše přátele). Za tímto účelem kupujete stále lepší zbraně, štíty, čepice a zvyšujete vlastnosti, jako u klasického RPG. Samotný boj pak probíhá automaticky a vy sbíráte jen peníze. Počet her je omezen energií, ale to zase tolik nevadí. Intervaly nejsou příliš dlouhé a mezi tím můžete váš mobil rozveselit, vyzkoumat novou věc a vytvořit skutečně bizarního mobilního hrdinu. Velmi povedený mix - dejme tomu - RPG, Poua a Tamagotchi.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Phone Fight - Free action MMO Phone Fight - Free action MMO Phone Fight - Free action MMO Phone Fight - Free action MMO Phone Fight - Free action MMO Phone Fight - Free action MMO

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce