recenze

Joe Dever's Lone Wolf

Joe Dever's Lone Wolf

Mix knižního příběhu a akčního RPG? Na Google Play se objevil notně originální počin, který si můžete vyzkoušet zdarma. Vypravte se na vlastní cestu příběhem, ve kterém vás čekají četná rozhodnutí.
Hra začíná vytvořením postavy, které dáte do ruky nějakou tu zbraň a schopnosti. Pak ale nezačnete hrát, ale číst. V rámci příběhu vás čekají stránky textu, kterými postupně listujete, a na vyznačených místech se budete muset rozhodnout, jakou akci uděláte. Ono toho tedy na výběr moc není, neboť se vše omezuje na základě prvotního nastavení vlastností, ale následnou akci v podobě malé minihry musíte zvládnout.
Pocit ze čtení knihy doplňují i ilustrace a celková atmosféra hry.
Do akce vstupujete ve fázi, kdy dochází k boji. Ve stylu RPG musíte vybírat útoky, kombinovat vaše kouzla a schopnosti a porazit nepřítele správným mixem ataků a pohybů.
Osvěžující a originální herní koncept, který připomíná hry na hrdiny typu Dračí doupě nebo Pán prstenů, je ke stažení zdarma, nicméně pozdější epizody už jsou placené. Přesto hra nabízí v základu povedený a zajímavý herní zážitek.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Joe Dever's Lone Wolf Joe Dever's Lone Wolf Joe Dever's Lone Wolf Joe Dever's Lone Wolf Joe Dever's Lone Wolf

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce